XL-S Medical Carb Blocker

XL-S Medical Carb Blocker a fost publicat de Andreea la vineri, mai 18, 2012, in Pastile de Slabit -> / / si a primit 0 comentarii
XL-S Medical Carb Blocker este probabil unul dintre cele mai dorite produse de slabit din gama XL-S Medical pentru ca celor mai multi dintre noi ne este greu sa ne abtinem de la paine, dulciuri, cartofi, orez si paste atunci cand suntem "la slabit";


Cum Slabesti cu XL-S Medical Carb Blocker?

XL-S Medical Carb Blocker contine PhaseLite, un complex de glicoproteine ce are capacitatea de a reduce digestia si asimilarea (absorbtia) carbohidratilor.
Datorita acestui ingredient, PhaseLite, XL-S Medical Carb Blocker reuseste sa reduca 66% din caloriilor provenite din carbohidrati.

Cand folosesti XL-S Medical Carb Blocker?

Alegi sa iei pastile de slabit XL-S Medical Carb Blocker, daca vrei sa urmezi o cura de slabire hipocalorica (si eventual sa mergi si pe un program de sport) dar iti este greu sa faci asta pentru ca nu poti renunta, asa cum aratam si la inceput, la carbohidrati  (paine, dulciuri, cartofi, ore, paste etc)

Cat slabesti cu XL-S Medical Carb Blocker?

Cu toate ca in prospectul acestor pastile de slabit  nu este mentionat un rezultat posibil de slabire, plecand de la recomandarea de a administra XL-S Medical Carb Blocker impreuna cu o dieta cu putine calorii si sport, as putea estima ca este posibil sa slabesti 1-2 kg pe saptamana.

Cat costa cura cu XL-S Medical Carb Blocker?

Un flacon de XL-S Medical Carb Blocker contine 60 pastile si are un pret de cca 90 lei. La acest pret mai adaugam costurile cu livrarea, cca 15 lei si ajungem la cca 105 lei pentru o cura de 20-60 zile (se administreaza cate o pastila XL-S Medical Carb Blocker inaintea fiecarei mese principale bogata in carbohidrati)

Forum: Ai folosit XL-S Medical Carb Blocker?

Daca ai folosit XL-S Medical Carb Blocker, te asteptam pe forum cu pareri si comentarii si iti multumim pentru contributie.
Suntem foarte interesati si de cat ai slabit cu XL-S Medical Carb Blocker, in cat timp si de la ce greutate a inceput cura cu aceste pastile de slabit.



Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum XL-S Medical Carb Blocker

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , XL-S, XL-S Medical, XL-S Medical Carb Blocker Adauga sau vezi comentarii si pareri despre XL-S Medical Carb Blocker

Forum

XL-S Medical Carb Blocker - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "XL-S Medical Carb Blocker"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "XL-S Medical Carb Blocker"

Trimiteți un comentariu pe forum