XL-S Medical Fat Binder

XL-S Medical Fat Binder a fost publicat de Andreea la miercuri, mai 16, 2012, in Pastile de Slabit -> / / si a primit 0 comentarii
Daca esti la cura de slabire si nu reusesti sa reduci aportul de grasimi, pastilele XL-S Medical Fat Binder reusesc sa reduca (sa blocheze) grasimile continute de alimentele ingerate; astfel, cu aceste pastile de slabit XL-S Medical Fat Binder ai sa mananci la fel dar ai sa asimilezi mai putine grasimi.

Cum slabesti cu XL-S Medical Fat Binder?

XL-S Medical Fat Binder te ajuta sa slabesti doar daca in alimentatia ta exista un exces de grasimi pe care nu-l poti evita.
In compozitia pastilelor de slabit XL-S Medical Fat Binder se regaseste un comnplex de fibre cu capacitatea de a ingloba grasimile si a le impiedica sa fie asimilate si metabolizate.

Practic, aceste pastile de slabit te ajuta sa ingerezi cu 27% mai putine calorii din grasimi.
Eu, personal, recomand XL-S Medical Fat Binder in cazul unei diete de slabit cu un regim alimentar hyperproteic, hypocaloric, low fat si low carb asa cum este Dieta Medicala Scarsdale

Cat slabesti cu XL-S Medical Fat Binder?

 XL-S Medical Fat Binder poate fi eficace in conditiile in care alimentatia ta contine mai multe grasimi decat ar trebui si daca asociezi administrarea XL-S Medical Fat Binder cu o dieta hypocalorica si cu activitate fizica regulata; in aceste conditii, ci XL-S Medical Fat Binder poti sa slabesti circa 1-2 kg pe saptamana fara sa fie nevoie sa controlezi "la gram" continutul de grasimi al alimnentelor pe care le consumi.

Forum: "Ai folosit XL-S Medical Fat Binder?"

Te asteptam cu comentarii, pareri si sfaturi in legatura cu aceste pastile de slabit si te invitam pe forum sa ne ajuti sa aflam "pe viu" cat slabesti cu XL-S Medical Fat Binder.
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii despre pastile de slabit cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Pastile de Slabit.

Forum XL-S Medical Fat Binder

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre Pastile de Slabit , pastile pentru blocarea absorbtiei grasimilor, XL-S, XL-S Medical Fat Binder Adauga sau vezi comentarii si pareri despre XL-S Medical Fat Binder

Forum

XL-S Medical Fat Binder - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la "XL-S Medical Fat Binder"
Alerte Comentarii Noi
Te anunt atunci cand se adauga comentarii si raspunsuri noi la "XL-S Medical Fat Binder"

Trimiteți un comentariu pe forum